Psychologie Praktijk Duivenbode

Aanmelden

U kunt zich per telefoon (071-7851883) of per e-mail (info@praktijk-duivenbode.nl) aanmelden. Dit kan op eigen initiatief of na verwijzing door uw huisarts, bedrijfs-arts of andere hulpverlener.
Als u in aanmerking wil komen voor vergoeding via uw ziektekostenverzekeraar heeft u een verwijzing nodig.

Indien u bij telefonische aanmelding het antwoord apparaat treft, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in en het tijdstip waarop u teruggebeld kunt worden. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug om kort te informeren naar de aard van uw hulpvraag en informatie te geven over de eventuele wachttijd.

Wachttijden (juli 2018)

De wachttijd tot een eerste intake gesprek; 8 tot 12 weken. Tussen het intake gesprek en de start van de behandeling is er geen wachttijd.

De bovenstaande wachttijd is momenteel de gemiddelde wachttijd; neemt u voor de actuele wachttijd telefonisch contact met mij op.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).


Psychologie Praktijk Duivenbode (psycholoog in Leiden)
Duivenbodestraat 4 - 2313 XS Leiden - Telefoon (071) 78 51 883 - Email info@praktijk-duivenbode.nl
K.v.k 27365448 - BIG 79054629325