Psychologie Praktijk Duivenbode

Personalia

Persoonlijk
Vanuit een in aanleg al aanwezige avontuurlijke, en nieuwsgierige geest ontwikkelde ik sinds mijn jeugd een steeds grotere interesse in de diepere levensvragen. Ik verdiepte mij o.m. in psychologie, filosofie en religie en via deze wetenschappen ook steeds meer in mijzelf. In mijn werk maar ook in mijn persoonlijke leven werd ik gewaar dat pijnlijke ervaringen niet alleen zaken zijn die onvermijdelijk bij het leven horen maar ook de kiemen in zich dragen voor groei. Gaande de weg kwam het besef dat werkelijk inzicht in de diepten en hoogten van het leven komt met de doorleefde ervaring. Ik merkte dat in mij een verlangen groeide naar meer authenticiteit en zocht naar bronnen die mij dichter bij de essentie van het leven zouden brengen en zouden helpen meer vanuit mijn hart te leven. Ik maakte verscheidene reizen naar Azie en ging verschillende meditatie vormen beoefenen (met name Vipassana en Zen).

Scholing
Na mijn studie psychologie volgde ik de opleiding tot GZ-psycholoog (afgerond in 2000) waarin ik gedegen ben onderwezen in psychodiagnostiek en in reguliere behandelmethoden zoals de cognitieve gedragstherapie. Voor, tijdens en na deze opleiding heb ik in diverse settingen binnen de GGZ volwassenen en ouderenzorg gewerkt, en sinds 2009 heb ik een praktijk aan huis als zelfstandig gevestigd GZ-psychologe.
Ik heb velerlei bij en nascholingscursussen en opleidingen gevolgd, ondermeer in emdr en mindfulness, familieopstellingen, lichaamswerk en psychosynthese.


Psychologie Praktijk Duivenbode (psycholoog in Leiden)
Duivenbodestraat 4 - 2313 XS Leiden - Telefoon (071) 78 51 883 - Email info@praktijk-duivenbode.nl
K.v.k 27365448 - BIG 79054629325